Haberler

Aysal: “Ülkenin menfaatinden yana taraf, peşkeşe, ranta ve talana ise karşı mücadeleden tarafız.”

1 Mins read

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Genel Başkanı Seran Aysal, insan haklarından, çevreden, planlamadan, ülkenin menfaatinden yana taraf olduklarını vurgulayarak, peşkeşe, ranta ve talana karşı mücadeleden ve mücadele edenlerden taraf olduklarını belirtti.

KTMMOB’DE YEŞİL BARIŞ HAREKETİ’NİN YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

KTMMOB’de, Yeşil Barış Hareketi’nin (YBH) yürüttüğü çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıya KTMMOB’den Genel Başkan Seran Aysal, Genel Sekreter Türker Aktaç, Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Çelik, YBH’dan Başkan Feriha Tel ve Genel Sekreter Doğan Sahir katılım gösterdi.

Feriha Tel ve Doğan Sahir görüşmede, çevresel değerlerimizi ve doğayı korumak adına örgüt olarak yürüttükleri çalışmaları ve hukuk davalarını anlatarak, KTMMOB’nin bu konulardaki çalışmalara gösterdiği ve göstereceği destekten duydukları memnuniyeti paylaştılar.

Genel Başkan Seran Aysal da, Yeşil Barış Hareketi’nin kamu yararına, çevremizi korumak ve geliştirmek için yürüttüğü başarılı çalışmaları önemsediğini belirtip devamını diledi. Seran Aysal, KTMMOB olarak her zaman desteklerinin süreceğini ve ihtiyaç duyulacak teknik katkının verileceğini ifade etti. KTMMOB’nin insan haklarından, çevreden, planlamadan, ülkenin menfaatinden yana taraf olduğunu vurgulayan Aysal, peşkeşe, ranta ve talana karşı mücadeleden ve mücadele edenlerden taraf olduklarını belirtti. Bunun da toplumsal bir sorumluluk olduğunun altını çizdi Genel Başkan Aysal, YBH’nın verdiği mücadelenin kolay olmadığını ifade ederek, “sahip çıkmalıyız” dedi.

Related posts
Haberler

KTMMOB YÖNETİM KURULU, 57. DÖNEMİN İLK TOPLANTISINDA GÖREV DAĞILIMINI YAPTI

1 Mins read
Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Yönetim Kurulu, 57. Dönem ilk toplantısını Birlik binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirerek, görev dağılımını yaptı….
Haberler

TEKNİK AKLI YOK SAYMAK, TOPLUMSAL GELECEĞİ YOK SAYMAKTIR

10 Mins read
Kıbrıs’ın kuzeyinde kamusal alanların, kıyıların, doğal yaşam bölgelerinin ve orman arazilerinin nasıl korunacağı meselesi; herhangi bir siyasi dönemin değil, toplumsal geleceğimizin meselesidir….
Haberler

Basın Özgürlüğü Demokrasinin Temelidir

1 Mins read
Mecliste yasalaşan ve basın özgürlüğünü kısıtlayan düzenlemeyi kaygı ve üzüntüyle karşılıyoruz. Demokratik bir toplumun temel taşlarından biri olan ifade ve basın özgürlüğüne…