Örnek bir davranışta bulunarak yeni genel merkez binası için proje yarışması düzenlenmesine karar veren KKTC Sigortalar ve Reasürans Şirketler Birliği ile Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (KTMMOB) bağlı Mimarlar Odası arasında proje yarışması için hazırlanan protokole imzalar atıldı.
KTMMOB, Mimarlar Odası ve KKTC Sigortalar ve Reasürans Şirketler Birliği konuyla ilgili 2022 yılı Kasım ayında KTMMOB binasında görüşmelere başlamıştı. Görüşmeler sonucunda 2023 yılı Şubat ayında KKTC Sigortalar ve Reasürans Şirketler Birliği yeni genel merkez binası proje yarışması için imza töreni gerçekleştirildi.
KKTC Sigortalar ve Reasürans Şirketler Birliği binasında gerçekleşen imza töreninde protokole, KTMMOB Genel Başkanı Tunç Adanır, Mimarlar Odası Başkanı Kozan Uzunoğlu ve KKTC Sigortalar ve Reasürans Şirketler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Raif Çukurovalı tarafından imza atıldı.
İmza törenine, Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Burak Türsoy, İpek Yaralıoğlu, Nezire Özgece ve KKTC Sigortalar ve Reasürans Şirketler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri de katılım gösterdi.
